Ondernemen

Je eigen creatieve onderneming starten?

Kriebelt het bij jou ook om lekker creatief bezig te zijn? Mooi! Dat hebben namelijk steeds meer en meer consumenten, waardoor er een heuse trend is ontstaan. Steeds meer mensen zijn aan het DIY’en geslagen, oftewel: doe-het-zelven. Van meubels opknappen tot het maken van interieur accessoires, er is voor iedereen een DIY project. Maar wat misschien toch wel de kroon spant; zelf sieraden maken.

Sieraden webshop

Sieraadonderdelen zijn relatief klein, waardoor je ze in veel gevallen in een brievenbuspakket of enveloppe kunt verzenden. En voor je (toekomstige) klanten is dat net zo’n voordeel. Hoe leuk is het om een dierbare te verrassen met iets moois in de post? Een zelf gemaakt sieraad is wel zo persoonlijk, toch zeker in deze tijd! Bied daarom naast sieraadonderdelen genoeg verpakkingsmateriaal aan, waarmee je klanten hun zelfgemaakte sieraden mooi in kunnen pakken. Dit maakt het extra leuk om cadeau te geven aan iemand. Hierbij kun je denken aan sieraaddoosjes, maar ook leuke kaartjes en zakjes.

Waar kun je sieraden inkopen?

Sieraadonderdelen en verpakkingsmateriaal koop je eenvoudig online bij Betaalbarekralen, groothandel sieraden. Hier vind je een ruime collectie in onderdelen, die je weer kunt doorverkopen in je eigen onderneming. Sommige onderdelen kun je direct doorverkopen, anderen wil je misschien eerst kleiner verpakken. Begin je meteen professioneel met een webshop? Of wil je het eerst eens proberen via social media?

Er zijn genoeg sieraadonderdelen te vinden waarmee je persoonlijke sieraden kunt maken. Wat dacht je van bijvoorbeeld letterkralen? Deze kralen zijn er in allerlei verschillende kleuren, vormen en materialen. Voor ieder wat wils dus. Rijg de letterkralen op bijvoorbeeld marcamé draad of gekleurd elastiek. Zo maak je eenvoudig een armband met een naam of leuke quote.

Ben je enthousiast geworden over het starten van je eigen creatieve onderneming? Maak die droom werkelijkheid en ga aan de slag!

Similar Posts