Ondernemen

Hoe een virtueel kantoor uw zakelijke imago kan verbeteren

Als ondernemer ben je natuurlijk het liefst met je bedrijf gevestigd op een A-locatie. Maar daar hangt een fors prijskaartje aan. Bovendien hebben veel ondernemers, zeker zzp’ers, helemaal geen extern kantoor nodig. Velen werken vanuit huis. Dat is praktisch en goedkoop. Maar er zitten uiteraard ook wel een paar nadelen aan. Eén daarvan is dat je bij de Kamer van Koophandel je privé adres moet opgeven als zijnde het vestigingsadres van je bedrijf. Deze gegevens zijn door iedereen op te vragen. Dat is niet alleen vervelend als je een boze klant hebt. Ook een jaloerse ex kan van deze informatie gebruikmaken. Wil je privé en zakelijk optimaal scheiden? Dan kies je voor een virtueel adres voor je bedrijf. Dit kan al binnen een dag geregeld worden.

Een zakenadres op een aansprekende locatie

Niet iedereen woont in een wijk die goed aangeschreven staat. Dat zegt uiteraard niets over de kwaliteit van je dienstverlening als ondernemer. Maar om nu te gaan verhuizen om het imago van je bedrijf op te poetsen gaat ook wel wat ver. Wil je ervoor zorgen dat mogelijke klanten een goede indruk van je krijgen? Kies dan voor een vestigingsadres voor de KvK op een A-locatie. Dit adres huur je voor een door jou te bepalen periode. Je kunt het adres vermelden op je website, briefpapier en visitekaartjes. Op dit adres kun je ook gewoon post ontvangen. Je klant weet niet beter of het is het vestigingsadres van je bedrijf.

Efficiënte dienstverlening tegen scherpe tarieven

Bij Zakelijkhuren24 regel je binnen een dag een zakelijk vestigingsadres. Post die naar dit adres wordt gestuurd wordt geopend en gescand. Je ontvangt alle stukken per e-mail .Daarnaast worden de originelen tweewekelijks naar je opgestuurd. Optioneel kun je ook wekelijks je post opgestuurd krijgen. Onder andere de Belastingdienst en andere officiële instanties zullen post voor je bedrijf altijd sturen naar het adres dat bij de KvK bekend is. Voor het virtuele adres en het doorsturen van de post betaal je een vast tarief per maand. Dit tarief is afhankelijk van het soort abonnement waar je voor kiest. Een jaarabonnement is het voordeligst. Een maandabonnement biedt je flexibiliteit, maar hier hangt een hoger prijskaartje aan.

Optimaliseer je telefonische bereikbaarheid

Naast een zakelijk vestigingsadres waar de post voor je bedrijf wordt bezorgd kun je ook de telefonische bereikbaarheid van je bedrijf uitbesteden. Er zijn bedrijven die de telefoon voor je kunnen aannemen. De bellers worden te woord gestaan door een ervaren telefonist. Je kunt uiteraard zelf belscripts aanleveren zodat bellers zo optimaal mogelijk worden geholpen. Van alle voor je bedrijf aangenomen gesprekken wordt een log gemaakt. Deze krijg je per e-mail toegestuurd. Je weet dus altijd of er nog nadere actie moet worden ondernomen of dat de klant niet meer teruggebeld hoeft te worden. Voor deze dienstverlening betaal je meestal een tarief per gesprek. Sommige bedrijven hanteren een vast maandbedrag.

 

 

Similar Posts