Business

Ebora en Festo: een gouden samenwerking

Ebora is gespecialiseerd in pneumatiek, Instrumentatie en appendages. Het is een technische groothandel en zijn het zogenaamde ‘Walhalla’ voor de nieuwsgierige en ambitieuze techneuten die creatief en oplossend bezig willen zijn. Samen met Festo heeft Ebora een productlijn op de markt gebracht voor toepassing in hygiënische omgevingen: de Pneumapole. 

Ebora

Ebora levert vele merken pneumatiek, waaronder Festo, John Guest, SMC Pneumatics, Camozzi, Norgren, Metalwork en Emerson. De pneumatologen van Ebora hebben een gedegen opleiding genoten en hebben jaren ervaring in de pneumatiek. Zo kunnen zij gegarandeerd jou van het beste pneumatische advies voorzien! 

Tevens kunnen ze jouw actuele pneumatiek op actualiteit beoordelen. Daarnaast kan de juiste keuze voor de appendage het verschil maken tussen een installatie die werkt en een installatie die goed werkt. Een afsluiter of appendage is vaak een obstructie in de leiding heeft daarmee dan ook invloed op het energieverbruik van de installatie. Het personeel van Ebora kan jou helpen met het creëren van de meest gunstige oplossingen voor al jouw appendage!

Festo

Bij Festo ontwikkelen ze oplossingen voor de automatisering en technische opleidingen die mensen, bedrijven en organisaties voorbereiden op de digitale toekomst van productie en nieuwe technologieën. Zo heeft Festo wereldwijd circa 20.000 medewerkers in dienst en zijn ze gevestigd in 61 verschillende landen. Zo kunnen ze zich 365 dagen per jaar focussen op innovatie oplossingen die hun klanten een duidelijk concurrentievoordeel bieden!

De Pneumapole

Zoals hierboven al is benoemd, hebben Ebora en Fest de handen in één geslagen en gewerkt aan een nieuwe productlijn: de Pneumapole. Door de expertise van beide bedrijven hebben ze van een idee een prachtig doordacht product op de markt gebracht. Het grote voordeel van de Pneumapole is dat deze de uitsnede in de schakelkast afdekt. Zo is de uitsnede zelf tegen corrosie beschermd en ontstaan bij de doorvoerplaatgeen dode hoeken. Ook blijft eventueel vuil aan de buitenkant zichtbaar. Een andere plus is dat u geen extra ruimte in de schakelkast dient te reserveren, omdat u het ventieleiland met Pneumapole vanaf de buitenkant van de kast naar binnen schuift.

Similar Posts