Business Ondernemen

4 geheimen voor het runnen van uw bedrijf met een pasgeboren baby in huis

Ik heb vier kinderen, die ik allemaal heb grootgebracht en tegelijkertijd twee verschillende bedrijven heb opgericht en laten groeien. Ik ken de uitdagingen van het hebben van een pasgeboren baby en / of peuters in huis wanneer u probeert een bedrijf te laten groeien. Het is een enorme hoeveelheid druk.

Maar nogmaals, als je niet van druk en stress hield, zou je in de eerste plaats geen ondernemer zijn!

Kijk, ik heb die moeilijke jaren overleefd, en jij ook. Hier is wat advies om je op weg te helpen.

Om hulp te krijgen, wordt de prijs voor je moeder van het jaar niet ongeldig

Ik ken mompreneurs die het gevoel hebben dat de enige manier waarop ze kunnen bewijzen wat een geweldige moeder en bedrijfseigenaar ze zijn, is door met de twee ballen tegelijk te jongleren. Helaas lijdt men altijd. Natuurlijk slaapt een pasgeboren baby een groot deel van de tijd en krijgt u de kans om wat werk te verzetten, maar wat gebeurt er als u een belangrijk zakelijk telefoontje moet aannemen en ze schreeuwend wakker wordt?

Een paar uur per week een oppas inhuren of je baby in de kinderopvang plaatsen, maakt je nog geen slechte moeder. Het zal in feite uw leven gemakkelijker maken, omdat u ademruimte heeft om uzelf weer op één lijn te brengen, u 100% op uw werk kunt concentreren en dan blij zult zijn om uw bundel van vreugde te zien als uw werkdag voorbij is.

Werken vanuit huis is uw ticket naar succes

Als u van plan bent een bedrijf aan huis te beginnen, zult u het veel gemakkelijker vinden om ouderschap en ondernemerschap te combineren. U bespaart niet alleen tijd door niet naar het werk te moeten, maar als u een middagdutje nodig heeft (aangezien u gisteravond nul uur hebt geslapen), hoeft u dit niet in het openbaar op kantoor te doen. En niemand zal dat spugen op je shirt beoordelen. Ook kunt u met een draagzak baby uw kindje bij u dragen en heeft u ondertussen alsnog uw handen vrij om te werken.

Minder werkuren? Uw cliënten zullen u vergeven

Ik weet dat je het gevoel wilt hebben dat je klanten zullen sterven als je niet 24/7 beschikbaar bent, maar geloof me: ze zullen het overleven. Dit is een belangrijk moment om een ​​band met je baby te krijgen, en er is geen cliënt ter wereld die het waard is om ook maar een moment van die tijd die je samen hebt op te geven.

Zolang je opgeeft dat je een paar weken weg bent of dat je de eerste weken minder uren besteedt, zouden je klanten het prima moeten vinden. Zorg gewoon voor wat je kunt voordat de baby komt, zodat ze blij zijn met je werk.

U hoeft eigenlijk niet alles in uw bedrijf te doen

Als je een solo ondernemer bent, ben je zeker voor alles verantwoordelijk. Maar dit is een goed moment om hulp in te huren voor uw marketing, boekhouding of iets anders dat u niet graag doet.

 

Als u van plan bent een familiebedrijf te starten, verdeel en neem dan de taken over, zodat u zich niet overweldigd voelt. Kies taken die u gemakkelijk kunt uitvoeren als u een nieuwe ouder bent.

Similar Posts