Ondernemen

Hoe kies je de perfecte muziek voor je bedrijfsfeest?

Jullie hebben zakelijk iets te vieren. Wellicht een jubileum of een jaarlijks personeelsfeest, maar je wilt deze keer goed uitpakken. Eten, drinken en goede muziek mogen daarbij niet ontbreken, maar hoe kies je nu de perfecte muziek voor jouw bedrijfsfeest? Om te bepalen welke muziek aansluit bij jouw bedrijfsfeest is het zaak om eerst te bepalen wat voor type bedrijfsfeest je wilt houden. Wij geven je een aantal voorbeelden ter inspiratie.

  1. Zomerbarbecue

Tijdens de zomerbarbecue is het gezellig kletsen met het personeel onderling. Je kunt dan het beste kiezen voor achtergrondmuziek of een bedrijfsfeest DJ die de sfeer er goed in brengt. Na het eten gaan jullie natuurlijk met zijn allen de dansvloer op en mag het volume omhoog!

  1. Personeelsfeest

Op het jaarlijkse personeelsfeest is er altijd ruimte voor een stukje teambuilding en een klein feestje! Wij raden dan ook aan om een leuke feestquiz te laten verzorgen voor het hele team. Ga de strijd aan met jouw collega’s tijdens een pubquiz met uiteenlopende, hersenkrakende vragen. Dit bevordert de teambuilding binnen het bedrijf. Na afloop blijft de DJ nog wat langer om er een tof feestje van te maken, nu mag er echt gedanst worden!

  1. Zakelijk jubileum

Gefeliciteerd! Jullie bedrijf heeft een mooie mijlpaal behaald, tijd voor een feestje! Waarschijnlijk nodig je naast het personeel ook zakenrelaties en partners uit. Er mag dus goed uitgepakt worden. Dit doe je het beste door een bedrijfsfeest DJ in combinatie met live artiesten in te huren. De DJ draait de leukste dansbare hits en de saxofonist gaat de interactie met de gasten aan. Zo krijg je the-best-of-both-worlds! 

Wil je echt het dak eraf laten gaan? Kies dan voor een DJ in combinatie met een band, gegarandeerd een knalfeest! 

  1. Kerstborrel of eindejaarsfeest

Jullie hebben een mooi jaar met elkaar afgesloten en dat mag gevierd worden! Tijdens de borrel raden wij aan om een Bedrijfsfeest DJ in te zetten die precies weet hoe hij er een geslaagd feest van kan maken. In combinatie met een saxofonist en/of zangeres maak je er echt iets speciaals van. Wist je dat het zelfs mogelijk is om een kerstman en kerstelfen in te huren? Daar praat iedereen zeker weten nog lang over na!

SKYFLY entertainment is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsfeesten op maat. Zij kijken samen met de klant naar de wensen en voorkeuren en stemmen hier de best passende DJ en artiesten op af. Ook verlichting en aankleding verzorgen zij geheel in stijl van jullie feest of bedrijfskleuren. Meer weten? Plan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

 

Similar Posts